Kullanım alanları: Çırpılarak hazırlanan krem şanti, dekorasyon ve pasta dolgu kremalarında kullanılan toz emülgatördür. Kek doldurma kremasında pürüzsüz ve kremsi ağız hissi ve iyi stabilite;  RTE tatlıları için düşük karışım viskozitesi ve kremsi ağız hissi; Chantilly’de ince (iyi) texture; mousse’de kremsilik; donmuş tatlılarda iyi hacim; dondurmada iyi ağız hissi; milk shake’de köpük stabilitesi sağlar. Ortam sıcaklığı sıvılarında (15-25 oC) en iyi sonuçları verir. 30-40 oC arasında erime noktasına sahip bitkisel yağ içerir. Bu köpüğünün yalnız 25 oC sıcaklıkta stabil olduğu anlamına gelir. Eğer birkaç saat için daha yüksek sıcaklıklarda depolama gerekirse, krema hidrokolloidlerle ilave stabilizasyona ihtiyaç duyar. Bu da  sıklıkla hoş olmayan ağız hissine sebep olur. kuru ortamlarda 16-24 oC arasında depolanmalıdır, kokuya hassas bir üründür. 12 ay raf ömrüne sahiptir.